Hvem er jeg

Jeg har stor fokus på kvalitet og lav dumpeprocent. Hos mig er eleven i fokus og serviceniveauet er i top. Så hvis du vælger Daniels køreskole i Odense, kan du være sikker på at være i gode hænder. Du får en undervisning af høj kvalitet og dermed gode forudsætninger for at bestå køreprøven. Under selve undervisningsforløbet er der god tid til spørgsmål og stor tålmodighed. Det gør, at du som elev vil føle dig godt til rette og, at kørekortet ikke bliver dyrere end nødvendigt.

Daniels køreskole holder til på Brogårdsvej 8 i Bellinge/Odense

Jeg er alene om at drive Daniels Køreskole. Jeg er løbende på efteruddannelse og er derfor helt opdateret på de nyeste trafikregler og standarder.

Det giver mig de bedste forudsætninger for at lære fra mig og skabe dygtige elever.

Køreskole med fokus på den enkelte elev

Daniels køreskole lægger stor vægt på et højt serviceniveau og fokus på den enkelte elev. Jeg har en stor tålmodighed, hvilket er afgørende når man skal lære andre noget nyt. Det giver en behagelig og tryg oplevelse for eleven, der kan lære at køre bil i eget tempo.

Jeg vægter et positivt læringsmiljø hvor alle elever vil føle sig godt tilpas. Så søger du en køreskole i Odense, bør du overveje Daniels køreskole. Jeg er altid åben over for henvendelser og spørgsmål, hvis du vil vide mere.  Jeg glæder mig til at se dig i køreskolen.